Modern luxus, történelmi keretben

Budapest legszebb utcáján, közvetlenül az Operaház mellett található Callas Café & Restaurant egyszerre őrzi a hagyományokat és képviseli a legmodernebb stílust.
Ideális helyszíne egy koktélnak színház előtt, vacsorának operaelőadás után,
de széles desszert kínálata és étlapjának válogatott fogásai reggelizni és ebédelni is becsalogatják a vendégeket.
A palotát 1880-ban tervezte Freund Vilmos építész neoreneszánsz stílusban, az Opera közvetlen szomszédságba.
A ma már műemlék épület egy évvel a Magyar Királyi Operaház ünnepélyes megnyitása előtt elkészült.
Az Sugár úti (ma már Andrássy út) palota földszintjén Seemann Károly nyitotta meg kávéházát elsőként Szecesszió, majd később (1919.) Windsor néven.
Az 1920-as években pedig az Angol-Magyar Banknak, később pedig az Opera Ruházati Vállalatnak adott helyet.
A palota eredeti kávéház funkcióját a 2000-es években nyerte vissza, és mára a világörökség részét képező Andrássy út igazi ékszerdobozává vált.
Jelenlegi formájában 2006-ban született újjá, art déco stílusban, David Collins világhírű építész tervei alapján, akinek keze nyomát többek közt olyan híres helyek képviselik,
mint a londoni Gordon Ramsay és a The Wolseley éttermek, a Ritz és a Hilton Hotelek egyes részei vagy akár Madonna lakása.
http://www.davidcollins.com/projects/lifestyle/callas

Este különösen vonzó vacsorázó hely a Callas, ahol hévégenként élő szalonzenekar, zongorajáték szórakoztatja a vendégeket.
Hétről-hétre megújuló ebéd menü ajánlattal, ünnepi chef ajánlattal, széles hazai borkínálattal, valamint desszert-, kávé- és tea különlegességekkel várjuk kedves vendégeinket.
Töltsön egy kellemes délutánt, estét a századforduló eleganciáját idéző környezetben!