1061 Budapest, Andrássy út 20.   +3613540954  callascafe@gmail.com 

Étterem Oktogon: a Callas Café & Restaurant téged is vár!

HU EN

Étterem az Oktogonnál: egy előkelő hely a város szívében

A Callas Café&Restaurant 2006 óta várja vendégeit az Andrássy úton, Budapest szívében, az Oktogon közvetlen közelében, az Operaház szomszédságában. Az éttermünk nem csak a város kulturális és gasztronómiai életének egyik kiemelkedő ékköve, hanem a budapesti pezsgés egyik központi helyszíne is.
Étterem Oktogon: a Callas Café & Restaurant téged is vár!

Étterem az Oktogonnál: történelmi háttér és újjáéledés

Az Andrássy úti épület, amely ma a Callas Café & Restaurant otthona, hosszú és gazdag múltra tekint vissza. Korábban az Operaház jegyirodájaként, a századfordulón pedig kávéházként üzemelt. Mi, a tulajdonosok, elkötelezettek voltunk amellett, hogy az épület felújítása során megőrizzük a múlt emlékeit, és ezeket beépítsük éttermünk mai megjelenésébe. Az épület megőrzött részletei, mint például a mennyezeti stukkók és az elegáns faburkolatok, mind a múlt eleganciáját idézik, ugyanakkor modern komfortot nyújtanak számodra.

Kivételes elhelyezkedés: étterem az Oktogon környékén

Éttermünk elhelyezkedése Budapest egyik legforgalmasabb és legismertebb csomópontja, az Oktogon közelségében található. Az Oktogon, ahol a Nagykörút keresztezi az Andrássy utat, mindig is a városi élet központja volt. A környék bővelkedik kulturális és történelmi látnivalókban, amelyek vonzzák a turistákat és a helyi lakosokat egyaránt. Az Operaház, a Zeneakadémia, a Liszt Ferenc tér és a híres Andrássy út mind karnyújtásnyira vannak tőlünk.

Gasztronómiai élmények az étteremben, az Oktogon mellett

A Callas Café étlapja széles választékot kínál, amely mindenki számára könnyen értelmezhető. Éttermünk menüje a helyi és nemzetközi konyha ínycsiklandó fogásait ötvözi, így mindenki megtalálhatja a kedvencét. Az ünnepi időszakokban különleges menükkel és ajánlatokkal várunk téged, amelyek még emlékezetesebbé teszik az étkezést.

Elegáns környezet és vendégszeretet: étterem az Oktogon közepén

Éttermünk befogadó képessége mintegy 130 fő, ami ideális egy kellemes, nyugodt étkezéshez vagy egy kisebb rendezvény lebonyolításához. A reggeliztető helyiségünk is kiválóan alkalmas kisebb események, például üzleti reggelik vagy családi összejövetelek lebonyolítására. Az elegáns belső tér és az épület elhelyezkedése különleges atmoszférát biztosít minden látogatónak.

Étterem az Oktogonnál sokszínű vendégkörrel, amire büszkék vagyunk

A Callas Café sokféle vendéget vonz az Andrássy útról és a környékről. Számos látogatónk érkezik az Operaházból, hogy egy előadás előtt vagy után nálunk pihenjen meg és élvezze a konyhánk remekeit. Külföldi csoportok is gyakran választanak minket, különösen azok, akik kongresszusokra érkeznek a városba. Értékelik a hely közelségét Budapest kulturális nevezetességeihez, valamint a nyugodt és elegáns környezetet, amelyet biztosítunk számukra.

Rendezvények és különleges események a Callas Caféban

A Callas Café & Restaurant ideális helyszín különleges események, például esküvők és kisebb rendezvények fogadására is. Az elegáns környezet és a magas színvonalú kiszolgálás tökéletes hátteret biztosít bármilyen különleges alkalomhoz. Legyen szó egy romantikus vacsoráról, üzleti rendezvényről vagy családi ünnepségről, nálunk minden esemény emlékezetes lesz.

Étterem Budapest szívében, a történelmi Oktogonnál

A Callas Café & Restaurant nem csupán egy étterem, hanem egy olyan hely, ahol a múlt és a jelen találkozik, és ahol a vendégek valódi budapesti élményben részesülhetnek. Az Oktogon közelsége és az Andrássy út pezsgése különleges atmoszférát teremt, amely egyedivé teszi az éttermünket. Legyen szó egy gyors ebédről, egy romantikus vacsoráról vagy egy különleges eseményről, nálunk mindenki megtalálja, amit keres.

Étterem az Oktogonnál, mindentől egy karnyújtásnyira

Éttermünk elhelyezkedése Budapest egyik legforgalmasabb és legismertebb csomópontja, az Oktogon közelségében található. Az Oktogon, ahol a Nagykörút keresztezi az Andrássy utat, a városi élet központja, és a tömegközlekedési lehetőségek is kiválóak. A 4-es és 6-os villamosok, valamint a M1-es metró (kisföldalatti) közvetlenül megállnak itt, így bárhonnan könnyedén eljuthatsz hozzánk. Emellett számos buszjárat és troli is érinti a környéket, ami még kényelmesebbé teszi a megközelítést.
 
Az Operaház, a Zeneakadémia, a Liszt Ferenc tér és a híres Andrássy út mind karnyújtásnyira vannak tőlünk, így éttermünk ideális kiindulópontja vagy célpontja egy kellemes napnak Budapesten. Nálunk mindig pezsgő az élet, és a város legizgalmasabb látnivalói is csak egy karnyújtásnyira vannak, így akár egy gyors ebédre, akár egy romantikus vacsorára, vagy egy különleges eseményre érkezel, biztosan megtalálod, amit keresel.

Látogass el hozzánk, és fedezd fel Budapest egyik legkülönlegesebb éttermét, a Callas Café & Restaurantot, ahol a tradíció és az elegancia találkozik a modern gasztronómiával.

Asztalfoglalás

Cookie Accepting