Magyaros étterem Budapesten – ahol a hagyomány új értelmet kap
Egy magyaros étterem Budapesten nem csupán a konyháról szól, hanem arról, hogyan lehet a múlt ízeit modern formában életre kelteni. A magyar gasztronómia gazdag, karakteres és történetekkel teli – a Callas Café & Restaurant pedig ezt a hagyományt őrzi és emeli új szintre.A Magyar Állami Operaház mellett, az Andrássy út patinás vonalán található éttermünkben a tradíció és a modern elegancia tökéletes egyensúlyban van. Minden fogásunk tisztelgés a magyar konyha előtt – de a tálalásban, az alapanyagokban és az ízek harmóniájában a mai gasztronómia kifinomultsága köszön vissza.
Libamáj terrine – a magyaros étterem Budapesten ikonikus fogása
Egy magyaros étterem Budapesten nem lehet teljes a libamáj nélkül. A Callas Café & Restaurant-ban a libamáj terrine tokaji eszenciával és házi kaláccsal a magyar kulináris hagyomány egyik legnemesebb formáját képviseli. A Tokaji édes aromái tökéletesen kiegészítik a libamáj telt ízét, a házi kalács pedig selymes textúrával zárja a kompozíciót.Ez az étel nemcsak a magyar gasztronómia múltját idézi, hanem a jelenét is újraértelmezi. A libamáj a Callasban nem egyszerűen fogás – hanem egy élmény, ahol a klasszikus alapanyag modern eleganciával találkozik.
Callas gulyásleves – a magyaros étterem Budapesten szíve
Ha van étel, amely nélkül nem létezhet magyaros étterem Budapesten, az a gulyásleves. A Callas gulyásleves klasszikus recept alapján készül, de a tálalása és az ízvilága a ház eleganciájához méltó. A lassan főtt marhahús, a füstölt paprika, a friss zöldségek és a gazdag lé harmóniája minden kanálban a magyar konyha lelkét idézi.Ez a leves nemcsak tápláló, hanem nosztalgikus is – a magyar vendégeknek ismerős, a külföldieknek felfedezés. A Callasban a gulyás nemcsak egy klasszikus fogás, hanem a magyar vendégszeretet ízes szimbóluma.
Borjúpaprikás – a magyaros étterem Budapesten új stílusban
A magyaros étterem Budapesten akkor teljes, ha a paprikás is helyet kap az étlapon. A borjúpaprikás vajas galuskával és uborkasalátával a Callas egyik legnépszerűbb étele, amelyben a hagyományos ízek modern formában kelnek életre. A borjú omlós, a szaft gazdag és selymes, a vajas galuska lágy, az uborkasaláta pedig friss és üde kiegészítő.A tálalás modern, de az ízvilág mélyen magyar. A Callasban a paprikás nem csupán klasszikus fogás – hanem emlék, amit újra és újra szeretnénk átélni.
Magyaros étterem Budapesten – ahol a múlt és a jelen harmóniában él
A Callas Café & Restaurant több mint egy magyaros étterem Budapesten – ez a hely, ahol a gasztronómia, a kultúra és az elegancia találkozik. Az Operaház közelsége, az Andrássy út hangulata és az élő zongorajáték egyedülálló keretet ad az estének.A Callasban minden vacsora egy történet, amelyben a magyar konyha legszebb hagyományai kapnak új formát. Aki ide betér, nemcsak ételt, hanem élményt kap – mert nálunk a magyaros konyha nem csupán ízekről, hanem életérzésről szól.