1061 Budapest, Andrássy út 20.   +3613540954  callascafe@gmail.com 

Esküvő helyszínek Budapest belvárosában

HU EN

Esküvői helyszínek Budapest stílusos negyedében

Budapest, az ezerarcú város, gazdag történelmi hagyományokkal és lenyűgöző építészettel büszkélkedhet. Az Operaház környéke, Budapest egyik legbájosabb és legstílusosabb negyede, ahol a múlt és a jelen találkozik. Ezen a lenyűgöző helyen található a Callas Café & Restaurant, amely egyedülálló módon ötvözi a hagyományokat és a modern stílust és tökéletes helyszíne lehet romantikus esküvőknek.
Esküvő helyszínek Budapest belvárosában

Esküvői helyszínek Budapest belvárosában: a Callas Café & Restaurant elegáns hangulattal vár

Az impozáns és elegáns belső terek, valamint az étterem kiváló elhelyezkedése miatt a Callas tökéletes választás különleges események, köztük esküvők megrendezésére is. 

Budapest legszebb utcáján, az Andrássyn lévő, közvetlenül az Operaház mellett fekvő étterem maximálisan 120 fő befogadására alkalmas. A standard berendezés egy hagyományos éttermi elrendezésnek felel meg, ugyanakkor rugalmasan alkalmazkodik az adott esemény igényeihez. Legyen szó nagyobb vagy akár intimebb esküvőkről, a Callas mindig tökéletes megoldást kínál.

Stílusos esküvői helyszínek Budapest szívében

Az étterem különleges hangulata, stílusa és elhelyezkedése miatt ideális választás azoknak a pároknak, akik szeretnék esküvőjüket egyedi és különleges helyszínen megrendezni. A Callas Café & Restaurant nem csupán azoknak ajánlott, akik szeretik az művészeteket és a stílusos környezetet, hanem mindazoknak, akik romantikus esküvőre vágynak. A párizsi és egyedi hangulatával a Callas magával ragadja azokat is, akik a romantika jegyében képzelik el nagy napjukat.

Az étterem különlegessége tovább fokozódik a rendkívül hangulatos különteremmel, amely ideális választás kisebb esküvők vagy esküvői fogadások számára. A 20 fő befogadására alkalmas különterem tökéletes intim hangulatot teremt az esküvői ünnepség számára.

Kiváló esküvői helyszínek Budapesten – a Callasban készült esküvői képek emlékezetesek lesznek

A Callas Café & Restaurant nem csupán egy kiváló esküvői helyszín, hanem tökéletes választás az esküvői fotók megörökítéséhez is. Az épület impozáns külsővel rendelkezik, ami már önmagában is lenyűgöző háttérként szolgál az esküvői fényképekhez. Az étterem belső terei pedig művészi és stílusos elemekkel vannak díszítve, így minden sarokban találni lehet egy olyan részletet, amely tökéletes hátteret nyújt az esküvői fotókhoz.

Az étterem elhelyezkedése, közvetlenül az Operaház mellett, tovább fokozza az esküvői fotózás egyediségét. A környező épületek és a város lenyűgöző panorámája tökéletes háttérként szolgálhat az esküvői fotókhoz, amelyek örökre megőrzik az esküvői nap emlékeit.

Az étterem belső terei művészi és stílusos elemekkel vannak díszítve, amelyek inspirálóak és egyediek. A fények játéka, a bútorok stílusa és az étterem atmoszférája mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az esküvői fotók különlegesek és lenyűgözőek legyenek.

Az étterem különterme is ideális választás lehet az esküvői fotók megörökítéséhez. Az intim hangulatú különterem romantikus és egyedi hangulata tökéletesen kiegészíti az esküvői fényképeket, és lehetőséget nyújt arra, hogy a párok privát pillanatokat is megörökítsenek az esküvői napjukon.

Emlékezetes esküvői helyszínek Budapesten

Az esküvői menü összeállításában is széles választék áll a párok rendelkezésére. A Callas séfjei különleges fogásokkal és ínyenc ételekkel készülnek, amelyek garantáltan elvarázsolják az esküvői vendégeket. Legyen szó hagyományos magyar ízekről vagy nemzetközi konyhák remekeiről, az étterem konyhája mindig friss, minőségi alapanyagokból dolgozik.

A Callas Café & Restaurant több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az esküvők és rendezvények terén, így minden apró részletre odafigyelnek, hogy az esküvői nap valóban emlékezetes legyen mind a párnak, mind pedig a vendégeknek. Az étterem csapata minden szükséges segítséget és támogatást nyújt az esküvői tervezés során, hogy a pár teljes mértékben élvezhesse az esküvő előtti izgalmakat és az esküvői napot magát. Ha Ön is egy olyan esküvőt szeretne, amely örökre az emlékezetében marad, ne keressen tovább, a Callas minden igényét kielégíti egy álomesküvő megvalósításához.

Asztalfoglalás

Cookie Accepting